rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

Τι λένε οι Monster Magnet πριν τις δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

MONSTER MAGNET IN THEIR OWN WORDS!‏
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 IANOYAΡIOY ΣTO FIX FACTORY OF SOUND
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

MONSTER MAGNET IN THEIR OWN WORDS!‏

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου- Gazi Music Hall
Oι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Half Gramme of Soma on stage: 21:00- 21:35
Solarmonkeys on stage: 21:50-22:25
Monster Magnet on Stage: 22:45

Σάββατο 31 Ιανουαρίου- Fix Factory of Sound
Oι πόρτες ανοίγουν: 20:00
SixForNine on Stage: 21:30- 22:05
Monster Magnet on stage: 22:30

Ηeavy rock, stoner, fuzz, space rock, προπάτορες της ψυχεδέλειας και μπάσταρδοι γιοι των 70s. Αυτούς και άλλου ςπολλούς χαρακτηρισμούς έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφοροι προκειμένου χα περιγράψουντη μουσική των Monster Magnet!

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Gazi Music Hall και το Σάββατο 31 Ιανουαρίουστο Fix Factory of Sound το συγκρότημα επιστρέφει στη χώρα μας για 2 μοναδικές εμφανίσεις!

“Κάνω αυτό που κάνω γιατί μου βγαίνει πολύ φυσικά. Το να γράφω μουσική και να τραγουδάω με κρατάειμακριά από μπλεξίματα. (έχει προκαλέσει βέβαια και ορισμένα, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία). Στην εφηβεία μου, ένας φίλος μου ζήτησε να τραγουδήσω ένα τραγούδι των Black Sabbath στην πρόβα της μπάντας του.Εκείνη ακριβώς την στιγμή κατάλαβα ότι δε θα βαρεθώ ποτέ να το κάνω αυτό!”
Τάδε έφη o mastermind της μπάνταςDave Wyndorf στον Στέλιο Αρτεμάκη για το oneman με αφορμή τις πολυαναμενόμενες συναυλίες τους στη χώρα μας.

“Αγαπώ την Ελλάδα γιατί είναι τόσο γ@μ@@@@α μεγάλη! Λατρεύω τους αρχαίους θεούς! Αγαπώ το κοινόγιατί ακούν με την καρδιά τους. Αγαπώ τα πάρτυ στις ταράτσες της Αθήνας. Λατρεύω τις ελληνίδες γιατί έχουντα ομορφότερα χαμόγελα και… αγαπώ το φαγητό!” Στον Τάσο Μόρφη για το Popaganda.g

Θηριώδη riffs, παραμορφωμένες μελωδίες, αγνό ανόθευτο rock n roll feeling που θα έκανε τονLemmy περήφανο και ρεφρέν που γεννήθηκαν για να τραγουδηθούν ήταν τα υλικά κατασκευής του μύθουτων Monster Magnet με την persona του Wyndorf να γίνεται συνώνυμο του rockstar!

“Χα! Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματος για τα οποία ντρέπομαι, αλλά ποτέ δεν θα τα αποκαλύψω. Είμαι περήφανοςγια τα υπόλοιπα παιδιά στο συγκρότημα. Είναι οι καλύτεροι!” απόσπασμα της συνέντευξης του Wyndorf στο Rockoverdose.

“ Θα δείτε καθαρό, αυθεντικό και ζωντανό rock and roll. Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε δεν λέω πιο πολλά !” μας προειδοποιείο ηγέτης των Monster Magnet μέσω της συνέντευξης του στον Ιωσήφ Χαλαβαζή και το ΓΚΡΕΚΑ

Με το ολοκαίνουριο Milking the Stars: A Re-Imagining Of Last Patrol στις αποσκευές τους οι Monster Magnet παίρνουν τους διαγαλαξιακούς δρόμους και κάνουν στάση στην Ελλάδα, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίουστο Gazi Music Hall και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο Fix Factory of Sound! Βe There!
Τη συναυλία των Monster Magnet θα ανοίξουν στην Αθήνα οι Half Gramme of Soma & οι Solarmonkeys ενώ στη Θεσσαλονίκη και οι SixForNine.

Ακολουθώντας το παρακάτω link μπορείτε να δείτε ένα Highlight από παλαιότερη εμφάνιση των Monster Magnetστην Ελλάδα στα πλαίσια του Rockwave Festival!

https://www.youtube.com/watch?v=L9pIHh_hQhw&feature=youtu.be

 

Gazi Music Hall

Ιερά Οδός 7-13 2103428055

Fix Factory of Sound

26ης Οκτωβρίου 15,Θεσσαλονίκη

54627Τηλ: 2310 500670, 2310 504014

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 24€ (έχουν εξαντληθεί)Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 26€ (έχουν εξαντληθεί)Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€ Ταμείο: 28€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΑθήναTicket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133 ΘεσσαλονίκηΤicket House, Πλ Αριστοτέλους 5Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα, Τηλ. 2310 544304 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου


listen live & chat with us:
http://www.rockarolla.eu/popup
εναλλακτικα ακουμε απο:
http://www.e-radio.gr/Rockarolla-Radio-Thessaloniki-i1104/live
http://greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=864


Share

{fcomment}

FACEBOOK

TWITTER

Twitter