rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

Σχεδόν sold out το φετινό “Hellfest” !

Raise your horns at the 20th of June !



 

Τελευταία ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια για το Hellfest 2014 φαίνεται να έχουν οι ενδιαφερόμενοι metal heads , μιας και τα εκπτωτικά πακέτα τριημέρου έχουν ήδη εξαντληθεί από πολύ νωρίς, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τα εισιτήρια της Παρασκευής και του Σαββάτου. O Rockarolla προειδοποιεί πως τα εναπομείναντα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά την Κυριακή και αριθμούν μόλις 100, για αυτό τρέξτε να προλάβετε το δικό σας !

 

 





header

 

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:
Στις 20 Ιουνίου, στο Clisson της Γαλλίας, πραγματοποιείται και πάλι το ετήσιο metal φεστιβάλ, “Hellfest”. Πρόκειται για μία από τις, πλέον, μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνέχεια του “Fury Fest”, του οποίου οι διοργανωτές διέκοψαν λόγω οικονομικών προβλημάτων.
 Το φεστιβάλ, καθ’ όλη τη διάρκεια της 14ετούς πορείας του, έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της metal σκηνής και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους για ακόμα μία φορά με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο δυνατές εμπειρίες!
Το μουσικό του φάσμα καλύπτει όλες τις υποκατηγορίες του extreme ήχου, ικανοποιώντας τους πιο σκοτεινούς fans με ονόματα όπως “Emperor” ή “Opeth” μέχρι τους πιο κλασικούς, με τα διαχρονικά σχήματα “Aerosmith”, “Black Sabbath” κοκ.
To φεστιβάλ, εξακολουθεί να είναι τριήμερο, με έξι διαφορετικές σκηνές και εκτός των προαναφερθέντων, headliners θα είναι επίσης οι:
Main stage 1: Iron Maiden , Deep Purple
Main Stage 2: Slayer, Avenged Sevenfold
The Altar: Death: DTA, Carcass
The Temple: Watain, Gorgoroth, 1349
The Valley: Electric Wizard, Monster Magnet, Unida
The Warzone: Kvelertak, Millencollin, Turbonegro
Το πάρτυ όμως δε σταματάει εδώ!

Στην επίσημη ιστοσελίδα www.hellfest.fr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την πληθώρα των συγκροτημάτων που φιλοξενεί και φέτος το “Hellfest”, καθώς και λοιπές πληροφορίες που αφορούν τον τόπο διεξαγωγής, τη διαμονή αλλά και όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες.
Are we going to get to France? Sure we’ll do !!!

Ρένα Κουτσού

Share

{fcomment}

FACEBOOK

TWITTER

Twitter