rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

Οι METALLICA ανακοινώνουν το "The Metallica Black Box"

Oι METALLICA ανακοίνωσαν τα εγκαίνια του The Metallica Black Box. Κάνοντας ντεμπούτο με το The Black Album Exhibition, το Black Box θα προσφέρει μια άνευ προηγουμένου και συνεχή βαθιά κατάδυση σε κάθε εποχή των METALLICA από τις αρχές του γκαράζ της δεκαετίας του 1980 μέχρι την παρούσα κατάστασή του ως πολυπλατινένιου, γεμάτη σταδιακά πρότυπα του hard rock.

 

 


Οι James Hetfield , Lars Ulrich , Kirk Hammett και Robert Trujillo θα «ξεκουμπώσουν» τις συλλογές τους, βγάζοντας τα αγαπημένα, πιο σημαντικά και προσωπικά τεχνουργήματα από την προσεκτική αποθήκευση.
Πολύ περισσότερο από μια «πύλη» σε όλα τα πράγματα METALLICA , το The Metallica Black Box, σε συνεργασία με την Inveniem και την Definitive Authentic , θα παρέχει πρόσβαση στις αναμνήσεις και τις εμπειρίες των ίδιων των μελών της μπάντας, καθώς μεταφέρει όσους εισέρχονται σε σχεδόν κάθε φανταστική στιγμή.

 

Το Metallica Black Box λανσάρεται με την Έκθεση The Black Album, με μια συλλογή αντικειμένων που επιμελήθηκαν να μοιραστούν για την υποστήριξη της 30ής επετείου του βραβευμένου με Grammy , 16 φορές πλατινένιου άλμπουμ του 1991 που όχι μόνο έδωσε στους METALLICA το πρώτο τους Νο. 1 άλμπουμ σε όχι λιγότερες από 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένου ενός άλμπουμ τεσσάρων εβδομάδων στο Νο. 1 στις ΗΠΑ, αλλά παραμένει αδιαμφισβήτητο ως το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Nielsen SoundScan , ξεπερνώντας κάθε κυκλοφορία σε κάθε είδος τα τελευταία 30 χρόνια.

 

Παναγιώτης Σίμος

 

Rockarolla Radio!
listen live & chat with us:
http://www.rockarolla.eu/popup
εναλλακτικα ακουμε απο:http://www.e-radio.gr/Rockarolla-Radio-Thessaloniki-i1104/live

http://greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=864Like us on facebook:
https://www.facebook.com/rockarollaradio/

 


Share

{fcomment}

FACEBOOK

TWITTER

Twitter