rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

01.11.2012

Ηλιας Μεταλλινος

 
Radio show:Στη Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης
Τετάρτη στις 23:00

Γεννήθηκε στο ...κέντρο του κόσμου... τη Θεσσαλονίκη. Από το 1981 άρχισε την ενασχόλησή του με το "πειρατικό" τότε ραδιόφωνο.Η αγάπη του για τη ρόκ και η πολύωρη ενασχόλησή του μ`αυτή, τον έστρεψε σε πιο ποιοτικά αλλά και πιο εξειδικευμένα ραδιόφωνα της πόλης. Διατέλεσε μουσικός παραγωγός σε αρκετά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο), μεταξύ των οποίων " 30ος παράλληλος", "Ράδιο Ουτοπία", "Ράδιο Ακρόπολις", "Μέρες Ραδιοφώνου (Ράδιο Θεσσαλονίκη)",  "Music Club Radio (Λαμία)", "1055 Rock", "904 Αριστερά στα FM" και τα τελευταία χρόνια στα ιντερνετικά "Rockarolla" και "Just In Case Prog Radio".

Απο τις αγαπημένες εκπομπές, "Άφθαρτοι Στο Χρόνο" και "΄Μην Κοιτάξεις Στο Υπόγειο" στο "Ράδιο Ουτοπία" και "Για 'Οσους Τολμούν" (στη μεταλλική ζώνη) και "Στα Παγωμένα Νερά Της Αβύσσου" στο "Ράδιο Ακρόπολις".
Παράλληλα συνεργάστηκε και συνεργάζεται με διάφορα μουσικά περιοδικά και fanzines από όλη την Ελλάδα σαν ανταποκριτής και συντάκτης.
  Διατηρεί, (λέμε τώρα), πρός το παρόν 2 blogs, το ένα εκ των οποίων ασχολείται αποκλειστικά με ανταποκρίσεις συναυλιών ενώ το άλλο είναι διαφόρων θεμάτων και θα τα βρείτε στα παρακάτω links:

Networks:

http://metallinos.blogspot.gr/
http://rokanidia.blogspot.gr/
http://www.myspace.com/572485708
 
 
 
Read 9787 times Last modified on Thursday, 29 November 2012 05:46

FACEBOOK

TWITTER

Twitter