rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

MONSTER MAGNET: AΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SUPPORT ACTS!

το Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι) θα διεξαχθεί η συναυλία των Monster Magnet την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου!Την συναυλία θα ανοίξουν οι Half Gramme of Soma και οι Solarmonkeys στην Αθήνα και οι SiXforNineστο Fix Factory of Sound στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου. 


Οι Half Gramme of Soma, μετρώντας τέσσερα  χρόνια στη μουσική σκηνή της χώρας, έχουν  ήδη προκαλέσει αίσθησηστο ελληνικό κοινό με τον τρόπο που συνδυάζουν την heavy rock με τις υπόλοιπες επιρροές τους,ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο ομότιτλο album τους και το ποιο «φρέσκο» EP Marche Au Noir. 
Οι Solarmonkeys επηρεασμένοι από τη μουσική σκηνή του Seattle, χαρακτηρίζουν τη μουσική τους “riff base rock ‘n’ roll”και τραγούδια από τον πρώτο τους και αυτοχρηματοδοτούμενο δίσκο, Payblack έχουν ήδη ακουστεί σε πολλές συναυλίες ανά την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, τη συναυλία των Monster Magnet θα ανοίξουν οι SixforNine. Η prog-rock μπάντα που έχει ήδη μοιραστείτην σκηνή με τους Spiritual Beggars, Fates Warning, Jamiroquai και Nightstalker υπόσχεται μία εμφάνιση πουθα προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για την εμφάνιση των πρωτοπόρων της stoner rock, Monster Magnet.
 Aκολουθεί το δελτίο τύπου των συναυλιών του συγκροτήματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: 


Ηeavy rock, stoner, fuzz, space rock, προπάτορες της ψυχεδέλειας και μπάσταρδοι γιοι των 70s. Αυτούς και άλλουςπολλούς χαρακτηρισμούς έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφοροι προκειμένου χα περιγράψουν τη μουσική τωνMonster Magnet!
Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου  στο Gazi Music Hall και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στοFix Factory of Sound το συγκρότημα επιστρέφει στη χώρα μας για 2 μοναδικές εμφανίσεις! 
25 χρόνια πριν ξεκινά το ταξίδι στο χρόνο για την αρμάδα του Dave Wyndorf κάπου στο New Jersey.  Μπολιάζοντας τοψυχεδελικό ροκ των 60s και των 70s με τις τραχείς μπασογραμμές των Hawkind και fuzzαριόζικη ατμόσφαιρα οιMonster Magnet έκαναν τα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα με τα Spine of God και Superjudgeνα προκαλούν δικαιολογημένα πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα της μπάντας. 
Οι επόμενοι δύο δίσκοι εκτόξευσαν τη δημοτικότητα των Monster Magnet μετατρέποντας τους στους απόλυτουςSpace Lords του σκληρού ήχου. 
Για τα Dopes to Infinity & Powertrip ο λόγος: 2 albumsπου έμελλε να αφήσουν το στίγμα τουςστη rock σκηνή μια για πάντα. Θηριώδη riffs, παραμορφωμένες μελωδίες, αγνό ανόθευτο rock n roll feeling που θα έκανετον Lemmy περήφανο και ρεφρέν που γεννήθηκαν για να τραγουδηθούν ήταν τα υλικά κατασκευής.
 Στις περιοδείες που ακολούθησαν ο Dave Wyndorf απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς front-menτης γενιάς του, δίνοντας μαζί με το υπόλοιπο συγκρότημα μνημειώδεις εμφανίσεις. Ακολούθησε μια σειρά εξαιρετικών albums,με τον τελευταίο δίσκο της μπάντας Last Patrol να κλείνει την άτυπη τριλογία που ξεκίνησε από το 4-Way Diablo και συνεχίστηκεμε το Mastermind, η οποία και σύστησε στο φανατικό κοινό των Magnet ένα πιο προσωπικό σκοτεινό ύφοςκαι space-noir εκπληκτική στιχουργική θεματολογία από τον Wyndorf! 

Με το ολοκαίνουριο Milking the Stars: A Re-Imagining Of Last Patrol στις αποσκευές τους οι Monster Magnetπαίρνουν τους διαγαλαξιακούς δρόμους και κάνουν στάση στην Ελλάδα, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίουστο Gazi Music Hall και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο Fix Factory of Sound! Βe There! 
                                                                                                                                                                              


Gazi Music Hall                                                                                                                                                                            ΙεράΟδός 7-13                                                                                                                                                                               2103428055 


        Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15,Θεσσαλονίκη 54627
Τηλ: 2310 500670, 2310 504014 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 24€Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 26€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΑθήναTicket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133  ΘεσσαλονίκηΤicket House, Πλ Αριστοτέλους 5Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα, Τηλ. 2310 544304 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου


Rockarolla Radio!
listen live & chat with us:
http://www.rockarolla.eu/popup
εναλλακτικα ακουμε απο:http://www.e-radio.gr/Rockarolla-Radio-Thessaloniki-i1104/live
http://greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=864


Share

{fcomment}

 

FACEBOOK

TWITTER

Twitter