rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΟΡΕΙA:22/6 Ο ΒΟΒ DΥLΑΝ & ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6 Ο MANU CHAO ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣ/NIKHΣ

KYΡΙΑΚΗ 22/6 Ο ΒΟΒ DΥLΑΝ & ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6 Ο MANU CHAO ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣ/NIKHΣ

 

Την Κυριακή 22 Ιουνίου και τη Δευτέρα 23 του ίδιου μήνα η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο των συναυλιακών δρωμένων του καλοκαιριού. Η μουσική πυξίδα θα δείχνει βόρεια! Ο Βob Dylan εμφανίζεται για πρώτη φορά στη συμπρωτεύουσα με σκοπό να δώσει μια αξέχαστη συναυλίαστο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Προβλήτα 2)(την επομένη θα εμφανιστεί στο TerraVibe Park), ενώ ο Manu Chao μια μέρα μετά θα ανέβει στην ίδια σκηνήγια να ξεσηκώσει τους χιλιάδες fans του που θα έχουν σπεύσει να τον δουν Live από όλη την  Ελλάδα και τα Βαλκάνια! Τη συναυλία του θαανοίξουν οι Active Member, Baildsa & DJ Spery.
Η Θεσσαλονίκη θα έχει λοιπόν την τιμητική της το διήμερο 22 & 23 Ιουνίου, συγκεντρώνονταςτα βλέμματα των μουσικόφιλων της χώρας. Στα δύο shows θα δοθεί ένας διαφορετικός, πιο θορυβώδης τόνος με τη συμμετοχήστα δρώμενα τους των 3 καλύτερων ομάδων κρουστών της πόλης. Οι ομάδες «Κρούση», Paranauê & ΒΒ5 Percussion System θαξεσηκώσουν του μουσικόφιλους που θα βρεθούν στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης δίνοντας έναν ξεχωριστόφασαριόζικο ρυθμό με τα κρουστά τους πριν ο Bob Dylan και ο Manu Chao κάνουν την εμφάνιση τους στη σκηνή του Λιμανιού.

 Ο Βοb Dylan  ή αν προτιμάτε ο τροβαδούρος του 20ου και 21ου αιώνα (παραφράζοντας τον τίτλο του εξαιρετικού κειμένου του Γιώργου ΊκαρουΜπαμπασάκη όπως δημοσιεύθηκε στη συλλογή «Τροβαδούροι» αφιερωμένο στο Bob Dylan με τίτλο Τροβαδούρος του 20ου αιώνα) δε σταμάτησεποτέ να γράφει μουσική για οργισμένους έφηβους, μποέμ τύπους, φιλόσοφους του δρόμου και όλους τους εραστές της μουσικής. Η χαρακτηριστική βραχνή – πιο βραχνή όσο μεγαλώνει ηλικιακά- φωνή του δημιουργού έγινε το ηχητικό χαλί σε επαναστάσεις, κοινωνικές μα και προσωπικές.Οι στίχοι του έγιναν συνθήματα και τροφή για σκέψη για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, για όλους όσοι γίνανε κοινωνοί του μηνύματος των τραγουδιών τoυ. 
Με 35 επίσημους δίσκους στο ενεργητικό του ο Dylan συνεχίζει να γράφει μουσική που θα μνημονεύεται για χρόνια και επηρέασε αμέτρητουςκαλλιτέχνες. Άλλοτε folk, άλλοτε rock πότε blues μα πάντοτε εμπνευσμένος καυτηριάζει την πραγματικότητα μέσα από τους στίχους του και τιςμουσικές ιστορίες που μοιραζόταν μαζί μας όταν παρακαλούσε τον Tambourine Man να παίξει ένα τραγούδι και για εκείνον, όταν ζητούσε μια κούπακαφέ για το δρόμο στο One More Cup of Coffee for the road και όταν γυρνά  τον κόσμο όλο σαν μια κινούμενη πέτρα στο Like a rolling stone.
 Την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης το κοινό της συμπρωτεύουσας θα έχει τη δυνατότηταθα απολαύσει τον θρύλο της ροκ σε μια μοναδική εμφάνιση. Την επόμενη ο Dylan θα εμφανιστεί στο TerraVibe Park! 

Τιμές εισιτηρίων 
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 33 € (έχουν εξαντληθεί)Μετά την εξάντληση τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 36 €και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39€ 
Ειδικά για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα διατεθούν 1000 εισιτήρια καθήμενων με τιμή εισιτηρίου 45 ευρώ Όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο και επιθυμούν να το ανταλλάξουν με ένα αντίστοιχο καθήμενων μπορούν να το επιστρέψουνστα σημεία προπώλησης, πληρώνοντας τη χρηματική διαφορά.  
Σημεία προπώλησηςΑθήναTicket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) τηλ. 210 3608366Reload Stores, Πανεπιστημίου 54 τηλ. 210 3801464 Θεσσαλονίκη(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ. 2310 264 880Stereodisk, Aριστοτέλους 4, Τηλ. 2310 262 912 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου Για περισσότερες ανακοινώσεις μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδαhttp://www.didimusic.gr/ 

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου οι Manu Chao La Ventura θα εμφανιστούν στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης δίνοντας την πιο πολυσυζητημένη συναυλία της χρονιάς!Μετανάστης (Clandestino), ακτιβιστής και βασιλιάς του Bongo ο Μανού είναι ένας καλλιτέχνης με πατρίδα τη μουσική.
Τραγουδάει στα αγγλικά,τα γαλλικά, τα γαλικιανά, τα ισπανικά και τα αραβικά δίνοντας ένα πολύ δυνατό show πάνω στη σκηνή.Επαναστάτης με αιτία πάντοτε κατέκρινε κάθε μορφή εξουσίας μέσα από τους πολιτικοποιημένους στίχους του. Από τις σπουδαίες μέρες των Mano Negra ο Manu Chao λόγω της ιδιαίτερης φύσης του ως καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της μουσικήςβιομηχανίας, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία, χωρίς να διαφθαρεί ούτε στιγμή.
Αντίθετα συνέχισε να μάχεται μέσα από τα τραγούδια,τις ιδέες και την εν γένει στάση του ενάντια στην αδικία και τις κοινωνικές ανισότητες. Από τη reggae στο punk και από τη rock σε ethnic φόρμες η μουσική του Manu Chao είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών και μουσικών ειδών,με τη χαρακτηριστική φωνή του να συμπαρασύρει κάθε θεατή. Τα τραγούδια του λατρεύτηκαν αμέσως από το κοινό μετατρέποντας τον Chaoσε ένα φαινόμενο για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία. Κάθε του εμφάνιση μπορεί να χαρακτηριστεί σα μια live εμπειρία ζωής!Μουσικός του δρόμου, αντιρρησίας συνείδησης, «τρελός» σε ένα κόσμο γνωστικών,  hippy μιας άλλης εποχής,ο Manu Chao είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά πρόσωπα του σήμερα. 
O χαρισματικός καλλιτέχνης μαζί με το συγκρότημα του θα βρεθούν λοιπόν,στις 23 Ιούνιου 2014 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ξεσηκώνοντας τους φίλους τους από όλη την Ελλάδα!Μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία!Te gustas? 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 € (έχουν εξαντληθεί),μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 16 € (έχουν εξαντληθεί)και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19€
 Σημεία προπώλησης: Θεσσαλονίκη(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ. 2310 264880Stereodisk, Aριστοτέλους 4, Τηλ. 2310 262912 ΑθήναTicket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608366

Share

{fcomment}

FACEBOOK

TWITTER

Twitter